Rólunk | Elérhetőség | Ajánlatkérés  
Európa
Afrika
Ázsia
Karib térség
Észak Amerika
Közép Amerika
Dél Amerika
Óceánia
Üdülések
Körutazások
Hajóutak
Magánrepülő
Esküvő & nászút
Itthon
Luxusvonatok
Afrika
India
Skócia
Spanyolország
Thaiföld
Luxus yachtok
Jesoloi luxusapartmanok
ÚJDONSÁG-Ferrarival Olaszországban
Tematikus Utak

  Főoldal > Luxusvonatok > Spanyolország

El Transcantábrico

Árak lekérésre

1.nap: Leon - Cistierna
A vonat elfoglalása Leon-ban. A Vas, Acél és Bányászatai Múzeum meglátogatása. Vacsora és szállás Cistierna-ban.

2.nap: Cistierna - Villasana de Mena
Utazás Guardo-ba. Villalcázar de Sirga és Fromista a látnivalók. Ebéd Villalcázar-ban. Visszatérés a vonatra, utazás Mataporquera-ba. Vacsora és éjszaka Villasana de Mena-ban.

3.nap: Villasan de Mena - Santander
A vonat Mena völgyében halad tovább. Megálló Bilbao-ban, ahol a folyó a tengerbe ömlik. Bilbao Baszkföld legnépesebb és legjelentősebb városa. A program tartalmazza a látogatás a Guggenheim Múzeumban. Ebéd a vonaton, délután érkezés a szépséges Santander-be, Cantabria tartomány fővárosába. Az egykori halászfalu ma kedvelt üdülőhely, mely egy védett, széles öböl partján fekszik.  Városnézés és vacsora. Fakultatív programként látogatás a helyi Casino-ban vacsora után.

4.nap: Santander - Arriondas
A vonat megérkezik Cabezon de la Sal-ba. Utazás busszal Santillana del Mar szépséges középkori városába, ahol szinte megállt az idő. A városnézés keretein belül megtekintjük az Altamira barlang múzeumot. A kőkorszak Sixtus-kápolnáját számos őskori állatokat ábrázoló falfestmény borítja. A spanyol állam az eredeti barlangot a rajzok épségének megőrzése érdekében bezárta, ezért a rajzok élethű másolatát lehet megtekinteni a barlang múzeumban. Ebéd Santillana-ban. Délután utazás a vonattal Cabezon de la Sal-ból Asztúria tartományba, ahol a szépséges tengerparti városba, Llanes-ba látogatunk. Vacsora és szállás Arrionda-ban.

5.nap: Arriondas - Oviedo
Látogatás Asztúria tartomány szívébe. A csodás Picos de Europa Nemzeti Parkhoz utazunk: erdők, meredek sziklacsúcsok, tiszta vízű hegyi patakok jellemzik a természetvédelmi területet. Továbbutazás Gijon-ba a vonattal, mely Asztúria tartomány legnépesebb városa. Vacsora.

6.nap: Oviedo - Luarca
Rövid utazás után megérkezünk Oviedoba, Ausztúria tartomány fővárosába, mely eleganciájáról és gasztronómiájáról ismert. Ebéd. Továbbutazás Luarcaba, mely a zöld partvidék “fehér városa”. Vacsora.

7.nap: Luarca - Viveiro
Utazás Galícia tartomány első városába, Ribadeo-ba, mely az Eo folyó torkolatánál fekszik. Látogatás a Cathedrals Beach-en. Továbbutazás Viveiro-ba. Vacsora, szállás.

8.nap: Viveiro – Santiago de Compostela
Utolsó utazásunk a vonattal Viveiroból Ferrol-ba visz. Busszal megyünk utolsó megállónkhoz, a híres zarándokhelyhez, Santiago de Compostella-hoz. A város a Világörökség része - itt található Szent Jakab sírhelye. A város csodálatos óvárosával és kellemes hangulatával ejt ámulatba. A program befejeződik.

 


A részvételi díj a következő szolgáltatásokat tartalmazza:
- 7 éjszaka a vonaton
- Teljes ellátás (az ebédek és vacsorák tipikus helyi ételekből, tartalmazzák a bor, kávé és likőrök árát)
- Programok a megadottak szerint belépőjegyekkel
- Újságok és magazinok naponta
- Biztonsági szolgálat
- Többnyelvű idegenvezetés

A részvételi díj a következő szolgáltatásokat nem tartalmazza:
- Repülőjegy
- BBP biztosítás
- Sztornó biztosítás
- Transzfer

Vonatfülkék: minden fülke az utasok kényelmét szolgálja. A vonat éjszakánként nem közlekedik, ezért az alvást és pihenést nem zavarja a mozgás, zaj vagy rázkódás. A fülkékben franciaágy, minibár, széf, öltözőszekrény, íróasztal és telefon található. A fürdőszobákhoz hydro szauna és turbó masszázs tartozik. A légkondicionálás/fűtés, a hangulatzene és a villany minden fülkében egyénileg szabályozható.

Étkezőkocsik: A vonaton 4 étkezőkocsi talható. Az egyik étkezőkocsiban bár és táncparkett várja az utasokat, itt a dekoráció egy elegáns night-club hangulatát kelti és esténként szórakoztató programokon lehet részt venni. A második étkezőkocsiban a bárban le lehet ülni egy itallal pihenni, beszélgetni. A másik két étkezőkocsiban kényelmesen elhelyezkedve lehet olvasni, társasjátékozni, beszélgetni vagy egyszerűen csak csodálni az elsuhanó tájat.

Szolgáltatások: mosoda, speciális menü kérhető foglaláskor