Rólunk | Elérhetőség | Ajánlatkérés  
Európa
Afrika
Ázsia
Karib térség
Észak Amerika
Közép Amerika
Dél Amerika
Óceánia
Üdülések
Körutazások
Hajóutak
Magánrepülő
Esküvő & nászút
Itthon
Luxusvonatok
Luxus yachtok
Jesoloi luxusapartmanok
ÚJDONSÁG-Ferrarival Olaszországban
Tematikus Utak

  Főoldal > Jesoloi luxusapartmanok

Jesoloi luxusapartmanok

Árak lekérésre!

Luxusapartmanok Lido di Jesoloban!
Közvetlenül csak a TdM-től!

Merville...Ahol az álmok valóra válnak...A nyugalom oázisa, a pihenés fellegvára... 

Jesolo Olaszország egyik legnépszerűbb üdülővárosa mely az elmúlt években hatalmas beruházások és tervek központja is lett egyben. A több kilométer hosszú homokos tengerpart, Velence az Úszó Város közelsége, a kíváló éttermek és a számtalan szórakozóhely valamint szórakozási lehetőség, a különböző sportlehetőségek évtizedek óta a legfelkapotabb adriai üdülővárosok közé emelték Jesolot.

 A nyüzsgő éjszakai életéről is híres üdülőparadicsomról kevesen tudják, hogy a fenyőligetekkel övezett Pineta városrész a nyugalom szigete is egyben. Jesolo Pineta gyönyörű természeti környezetben fekszik, távol a városi forgalomtól és zajtól. Itt a madárcsicsergés és a természet kerül a figyelem középpontjába."Ház a parkban" - Merville („Casa nel parco”) a beruházás Goncalo Byrne és az építész-tájképfestő Joao Ferreira Nunes, portugál építészek tervei alapján készült el.


A lakónegyed komplexum kb. 50.000 négyzetméteres fenyves területen található, közvetlen a tengerparton: egy új városépítészeti elgondolás, építéstudomány és környezet összhangja, amelynek középpontjában az élet minősége és a természet tisztelete áll.A 24 emeletes toronyépület, mely lakóparkként szolgál magán viseli az egész projekt domináns jegyeit, egy erőteljes és felismerhető forma, függőleges totem, mely meghatározza Lido di Jesolo város sziluettjét is.


Az egész épület külső borítása színes üveg, melyek különböző tónusúak, ihletet véve a környező természetből, ezáltal beleolvad a tájba. A földszinten egy nagy dupla magas hall áll a vendégek rendelkezésére, mely a komplexum bejárata , egész évben üzemeltetett portaszolgálattal. A legfelső szinten egy hatalmas terasz lesz kialakítva, ahol egy medence található, melyet kizárólag a tetőtéri lakás lakói vehetnek igénybe. A panorámás apartmanok szobáiból, a nappalikból és a teraszokról csodálatos kilátás nyílik nem csak a tengerre és a Pineta fenyvesre, hanem Velence lagúnáira, a rendkívűli hangulatú tájra és a háttérben az impozáns Dolomitokra. A komplexum a legjobb technológiával felszerelt, légkondicionáló-lapradiátor és gyors liftek állnak a lakók rendelkezésére.A minden kényelemmel felszerelt apartmanok teraszáról élvezhetjük a fantasztikus panorámát, a környék békéjét és délután élvezhetjük a napsütést a medence parton vagy sétálhatunk a tengerparton...