Rólunk | Elérhetőség | Ajánlatkérés  
Európa
Afrika
Ázsia
Karib térség
Észak Amerika
Közép Amerika
Dél Amerika
Óceánia
Üdülések
Körutazások
Hajóutak
Magánrepülő
Esküvő & nászút
Itthon
Luxusvonatok
Luxus yachtok
Yachtok
Vitorlázás a Seychelle-szigeteken
Jesoloi luxusapartmanok
ÚJDONSÁG-Ferrarival Olaszországban
Tematikus Utak

  Főoldal > Luxus yachtok

Luxus Yacht bérlés


A végtelen tengerek és óceánok, a lágyan ringó vagy vadul fodrozódó hullámok, a kristálytiszta víz, a szabadság, a határtalan nyugalom, kényelem és luxus – mind-mind velejárója egy rövidebb-hosszabb luxusyacht-túrának.
Nincsenek kötöttségek, sem korlátok: ha elvarázsolja egy város, egy kikötő, egy hangulat, netalán egy szerelem, a kedvük szerint elidőzhetnek és az sem számít, ha éjnek idején óhajtanak vacsorázni vagy mulatni a yachton. Kizárólag egyetlen szabályt kell észben tartani: minden és mindenki az Ön igénye, kedve szerint létezik!

ÚTI CÉL KIVÁLASZTÁSA

A jachtbérlés szépsége nemcsak a luxusélményben rejlik, hanem abban a szabadságban is, hogy kötöttségek nélkül, személy szerint Ön tervezheti meg az útvonalat. Ezáltal például olyan helyekre is eljuthat, amelyek egyébként nehezen megközelíthetőek. A legnehezebb feladat mindig az úti cél kiválasztása, hiszen egyik földrész varázslatosabb, mint a másik, és a megszámlálhatatlan fantasztikus út közül komoly dilemmát okoz néhányat kiválasztani.

 

Az ajánlataink között bemutatott jachtok csupán ízelítőként szolgálnak. A közel 150 jachtból álló flottából, mindeki az igényeinek és álmainak legmegfelelőbbet választhatja ki. Teljes választékért keresse irodánkat bizalommal.

A közölt árak tájékoztató jellegűek. Pontos árképzés a személyes egyeztetések után lehetséges.