Rólunk | Elérhetőség | Ajánlatkérés  
Európa
Afrika
Ázsia
Karib térség
Észak Amerika
Közép Amerika
Dél Amerika
Óceánia
Üdülések
Körutazások
Hajóutak
Magánrepülő
Esküvő & nászút
Itthon
Luxusvonatok
Luxus yachtok
Yachtok
Vitorlázás a Seychelle-szigeteken
Jesoloi luxusapartmanok
ÚJDONSÁG-Ferrarival Olaszországban
Tematikus Utak

  Főoldal > Luxus yachtok > Vitorlázás a Seychelle-szigeteken

Vitorlázás a Sea Star / Sea Bird fedélzetén a Seychelle-szigeteken

Árak lekérésre

Egy Seychelles-szigeti nyaralás összes fantasztikus élménye mindössze egy karnyújtásnyira Őntől a Sea Star/Sea Bird vitorlásokon hajózva. Ezek a modern, tágas hajók egyesítik a Seychelles-szigeteki vakació mindkét elemét: a teljes elmerülést a szigetcsoport nyers szepségében és természetes ragyogásában, valamint a vitorlás yacht-on való utazás eleganciáját és kényelmét.A Seychelles szigetek teljesen mást nyújt mint a szokásos trópusi nyaralás. Nem csak azért mert ezek a páratlan szépségű szigetek az egyetlen,óceán közepén található gránit szigetek a világon de a szigetcsoport sokszinűsége melyet a mas-mas karakterrel és tájjal rendelkező 115 sziget nyújt. A vitorlás útjaink célja, hogy ebből a sokszinűségből a legtöbbet megmutassa. A hajó fedélzetén utazva minden fáradtság nélkül felfedezheti a különböző szigetek szépséget. Nincs jobb módja annak, hogy élvezze a sokszinőséget, kalandokat a pihentető Seychelles-szigeteki nyaralás közben.

Program:

1. nap - szombat
Beszállás a Victoria kikötőben várakozó vitorlásra,majd találkozás a Kapitánnyal. Délben kihajózás majd késő délután kikötés a  Round Island-en nem messze Praslin szigetétől.Este barbecue vacsora a fedélzeten.

2. nap - vasárnap
Vitorlázás Praslin-ra, Seychelles második legnagyobb lakott szigetére, majd kikötés a Világ Örökség részeként nyilvántartott Vallee de Mai Természetvédelmi Területen melyet csak úgy hívnak: az Édenkert. A paradicsomi völgy az otthona a világon egyedülálló tengeri kókuszpálmának, a Coco de Mer-nek és a különleges fekete papagájnak.Fedezze fel a völgy csodáit a pálmafák lombkoronái alatt húzódó ösvényeket járva, mielőtt visszatér a hajóra. A délután folyamán lehetőség van búvárkodásra, snorkelling-re vagy egyéb vízi sportra.

3. nap - hétfő
Reggel tovább vitorlázás La Digue-ra ahol a helyi lakosok motoros járművet szinte nem használva kerékpáron és ökrösszekéren közlekednek. Mintha visszamennénk az  időben egy lassúbb, barátságosabb korszakba   ahol számít a közösség és természet és értékelni tudják az élet igazán fontos dolgait. A sziget az Anse Source d’Argent-nál lévő   hatalmas gránitszikla képződményeiről a   leghíresebb melyről úgy vélik a világ legtöbbet fényképezett strandja. Fedezze fel- akár kerékpáron- is a gyönyörű fehérhomokos strandokat és vaníliaültetvényeket.

4. nap - kedd
Reggel vitorlázás a Grande Soeur /Petite Soeur teljesen lakatlan trópusi szigetekhez ahol kívá-ó lehetőség nyílik a búvárkodásra és snorkel-ling-re. Délután látogatás a Coco Island-ra, Seychelles kicsi gránit ékszerére melynek partjánál fantasztikus trópusi halakat láthatunk.

5. nap - szerda
Vitorlázás Booby Island-re ahol  a reggeli búvárkodás mellett egyéb vízi sportokat is űzhetnek. Ebéd után hajózás Aride szigetére mely világviszonylatban is jelentős termé-szetvédelmi terület. Több őshonos madárfaj található itt mint bármelyik másik szigeten. A tanösvényen járva eljutunk ahhoz a szik-lához ahonnan megcsodálhatjuk az Aldabran kívüli legnagyobb fregattmadár poulációt. A sziget körül 400 különböző halfajt számoltak össze.

6. nap - csütörtök
Reggel séta Curieuse lakatlan szigetén a mangrove erdő rengetegében, megcsodálva a teknős farmot.   A szigeten elfogyasztott barbeque ebéd után vízi sportolási lehetőség az áttetsző, tűrkiz színű óceánban vagy pihenés a strandon.

7. nap - péntek
Útban Mahé felé az utolsó megálló Il Seche ahol lehetőség van további búvárkodásra és snorkellingre. Ezt követően búcsú barbeque.  Majd a hajó tovább vitorlázik Port Viktoriaba Mahé, ahol kiköt éjszakára.

8. nap - szombat
A hajó elhagyása 8.30-kor.

RÉSZLETEK A HAJÓRÓL ITT

A részvételi díj tartalmazza:              

- 7 éjszaka szállást kétágyas zuhanyzós kabinban
- teljes ellátást italfogyasztás nélkül (nemzetközi és autentikus kreol konyha) 
-  snorkelling,kajak és horgászfelszerelést

Kikötői illeték: kb. 50.000,-Ft mely tartalmazza a kikötést és a partraszállást a szigeteken és a természetvédelmi területeken (beleértve a  Vallee de Mai vezetett túrát, a különböző tengeri parkokat)

Repülőjegy: 125.000,-Ft-tól/fő (Budapest-Mahé-Budapest)

Nászutaskedvezmény: 20 % a részvételi díjból a menyasszony részére