Rólunk | Elérhetőség | Ajánlatkérés  
Európa
Afrika
Ázsia
Karib térség
Észak Amerika
Közép Amerika
Dél Amerika
Óceánia
Üdülések
Körutazások
Hajóutak
Magánrepülő
Esküvő & nászút
Itthon
Luxusvonatok
Afrika
India
Skócia
Spanyolország
Thaiföld
Luxus yachtok
Jesoloi luxusapartmanok
ÚJDONSÁG-Ferrarival Olaszországban
Tematikus Utak

  Főoldal > Luxusvonatok > Skócia

The Royal Scotsman

Árak lekérésre

2012.május 10-14, május 14-18, május 18-22, május 28-június 01, június 3-7, június 11-15, június 25-29, július 2-6, július 16-20, július 23-27, július 30-augusztus 4, augusztus 9-13, augusztus 27-31, szeptember 3-7, szeptember 13-17, szeptember 17-21, szeptember 24-28, október 1-5, október 5-9, október 15-19, október 22-26

A Royal Scotsman luxusvonat a Felföld szívébe kalauzolja az Utasokat, gyönyörű tájakon keresztül.


1.nap: A vonat elindul Edinburgh-ból a Firth of Forth-on keresztül, át a pompás, 1,5 mérföld hosszú Forth hídon, melyet Benjamin Baker épített az 1880-as években. Tovább a Tay hídon keresztül, elhagyva Arbroath-ot, Montrose-t és Aberdeen-t, majd megérkezés Keith városába.

2.nap: A vonat elhagyja Keith-et. A következő határkő a Felföld fővárosa, Inverness, melyen átutazunk mielőtt megérkeznek a Glen Ord Főzdébe. Továbbutazás Kyle of Lochalsh-ba. Plockton-nál lehetőség van hajókázni.  Az éjszakát Kyle of Lochalsh-ban töltik a vonaton.

3.nap: Reggeli után meglátogathatják a csodás Eilean Donan kastélyt mielőtt a vonat továbbmegy Carrbridge-be, ahol a romantikus Ballindalloch kastély és gyönyörű kertjének megtekintése következik. Az éjszakát a vonaton töltik Boat of Gartenben a privát Strathspey állomáson.

4.nap: A nap kirándulással kezdődik Rothiemurchus Estate-be, ahol több lehetőség közül választhatnak, mint például horgászat, agyaggalamb lövészet, vezetett séta a csodás tájon keresztül. Ebéd felszolgálása a vonaton útban Dunkeld-be, ahol leszállhatnak meglátogatni a Glamis Kastélyt. Visszatérés a vonatra Perth-ben. Éjszaka a vonaton Stirlingben.

5.nap: Visszautazás Edinburgh-ba.


 


A részvételi díj a következő szolgáltatásokat tartalmazza:
- 4 éjszaka a vonaton
- Teljes ellátás
- Programok a megadottak szerint

A részvételi díj a következő szolgáltatásokat nem tartalmazza:
- Repülőjegy
- BBP biztosítás
- Sztornó biztosítás
- Transzfer